4gamers.be

Call of Duty: Modern Warfare komt met een "Tamagunchi"

Door Jay, 07-08-2019 13:53, bron: https://www.gameinformer.com/2019/08/06/call-of-duty-modern-warfare-features-a-tamagunchi

Tijdens een interview is aan het licht gekomen dat Call of Duty: Modern Warfare een zogenaamde Tamagunchi met zich meebrengt. Spelers kunnen een Tamagunchi met zich meedragen in de multiplayer en spec-ops modes van de game. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Tamagunchi gebaseerd op de Tamagotchi, het Japanse speeltje waarbij je een wezentje moest verzorgen door het eten te geven, uitwerpselen op te kuisen en het gelukkig te houden.

In Call of Duty: Modern Warfare zal de Tamagunchi zich voeden via de prestaties van de speler. Door veel kills te halen kan de Tamagunchi bijvoorbeeld evolueren en zich ontwikkelen. Presteert de speler slecht, dan zal de Tamagunchi uiteindelijk sterven.

Hoe de Tamagunchi er precies zal uitzien, is nog niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.