4gamers.be

Remaster van XIII uitgesteld naar 2020

Door Jay, 09-08-2019 10:48

De remaster van XIII, die eerder dit jaar werd aangekondigd, zou aanvankelijk in november verschijnen, maar dat feestje gaat niet door. De release is uitgesteld naar 2020. Een reden voor het uitstel werd niet gegeven. De remaster staat gepland voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

XIII, gebaseerd op de gelijknamige comics, is een klassieke cel-shaded shooter die in 2003 verscheen voor pc, PS2, Xbox en Nintendo GameCube. Dankzij die grafische stijl konden ook typische comic elementen in de game verwerkt worden, wat voor een eigen karakter zorgde dat erg goed onthaald werd bij spelers.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.