4gamers.be

Nieuwe DLC-wapens Killing Floor 2 komen met prijskaartje

Door Jay, 12-08-2019 09:50

Tripwire Interactive laat weten dat vanaf de volgende update nieuwe DLC-wapens in Killing Floor 2 een feitelijk prijskaartje zullen hebben. Wie dan nog met de nieuwe wapens, die ook met vijf unieke skins komen, aan de slag wil, zal 9,99 dollar moeten betalen. De beslissing werd genomen om de game, die in 2017 verscheen en sindsdien al heel wat stevige, gratis updates kreeg, te kunnen blijven ondersteunen.

Voorts belooft Tripwire Interactive dat de nieuwe wapens geen oneerlijk voordeel met zich meebrengen voor spelers die ze kopen. Geen pay-to-win dus, maar de wapens zouden wel een "nieuwe gameplayervaring" met zich meebrengen. Om uit te sluiten dat spelers die geen geld willen uitgeven toch benadeeld zouden worden, wordt ervoor gezorgd dat alle spelers op een server toegang hebben tot een DLC-wapen vanaf het moment dat op die server één speler zit met het wapen in kwestie, waarvoor dus betaald werd.

Ook de Zedconomy lootboxen blijven voorlopig in de game zitten, al liet Tripwire Interactive wel weten dat het mogelijke aanpassingen bekijkt.

Killing Floor 2 screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.