4gamers.be

Acteur voor jonge Geralt in The Witcher serie van Netflix bekend

Door Jay, 13-08-2019 11:24

Het ziet er naar uit dat Henry Cavill niet de enige is die Geralt of Rivia zal vertolken in de Witcher serie van Netflix. De serie zal Geralt namelijk ook in zijn kinderjaren tonen, vermoedelijk via een of meerdere flashbacks, en daarbij kruipt Tristan Ruggeri in de huid van de jonge Geralt. Dit zou het acteerdebuut betekenen van Ruggeri, dus we zagen hem nog niet eerder aan het werk.

Geralt als kind komt trouwens niet echt voor in de boeken, waarop de serie van Netflix gebaseerd is, maar het was al bekend dat de serie zaken zou aanhalen waar in de boeken slechts vaag op gealludeerd wordt. Gespeculeerd wordt dat we Geralt als kind te zien zullen krijgen tijdens een van zijn "koortsdromen", die hij ervaart in het kortverhaal Something More, waarin hij herstelt van ernstige verwondingen en regelmatig het bewustzijn verliest. Mogelijk bieden deze dromen en flashbacks in het kader van de serie meer info over de origine van Geralt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.