4gamers.be

Opnieuw man gearresteerd voor doodsbedreiging aan Square Enix

Door Jay, 13-08-2019 14:40, bron: https://www.siliconera.com/2019/08/09/40-year-old-man-arrested-for-threatening-square-enix-with-a-repeat-of-kyoto-animation

In Japan is een 40-jarige man gearresteerd voor het bedreigen van Square Enix. Kenichi Hiratsuka had het bedrijf dreigberichten gestuurd en eiste geld terug van een game waarin hij verloren had. Hij vroeg Square Enix of het misschien een tweede Kyoto Animation incident wilde, waarmee hij verwees naar de dodelijke (aangestoken) brand die recent plaatsvond in een Japanse animatiestudio.

Eerder dit jaar werd ook al een 25-jarige man gearresteerd in een gelijkaardige kwestie. Ook hij had toen geld verloren aan een game van Square Enix en kreeg niet het item dat hij wilde, waarna hij dreigmails stuurde en gearresteerd werd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.