4gamers.be

Red Bull zoekt de beste 1v1 League of Legends speler van België

Door Jay, 16-08-2019 13:45

Red Bull, dat zich al enige tijd bezighoudt met esports, heeft een nieuwe competitie in het leven geroepen. In Red Bull Player One gaat men op zoek naar de beste 1v1 League of Legends speler. De competitie passeerde al heel wat landen en daalt nu ook in België neer.

Red Bull Player One bestaat om te beginnen uit vier qualifiers, waarbij spelers het één tegen één opnemen in de midlane van Summoner's Rift. Uiteindelijk mogen 16 Belgen naar de Belgische finale op GameForce, de grootste gamebeurs van België. De winnaar van deze finale mag naar de World Final in Brazilië, maar eerst krijgt hij of zij nog een Boot Camp, begeleid door een League of Legends pro.

Geïnteresseerd? Dan moet je zeker deelnemen aan een van de vier qualifiers. Via de officiële website van Red Bull Player One is nog meer informatie te vinden.

De spelregels

Je krijgt drie mogelijkheden om je tegenstander in de midlane te verschalken en je hoeft je geen zorgen te maken over inmenging van een jungler of andere rol, want het is 1v1.

- Dood gewoon je tegenstander. First Blood is ook meteen game over.
- Dood als eerste 100 minions vooraleer je tegenstander dat doet.
- Haal de midlane tower van je tegenstander neer voor die dat bij jou doet.

Welke manier je ook verkiest, je moet één van deze drie objectives als eerste clearen en dan mag je naar de volgende ronde.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.