4gamers.be

Cliff Bleszinski heeft idee voor nieuwe game

Door Jay, 16-08-2019 15:39

Cliff Bleszinski kennen we als de man achter Gears of War die vervolgens een eigen studio uit de grond stampte om hero shooter LawBreakers te maken. Dat avontuur verliep echter niet zo goed en in mei 2018 werd zijn studio, Boss Key, definitief opgedoekt. Cliff Bleszinski was sindsdien niet meer actief in de gaming industrie, maar misschien komt daar binnenkort weer verandering in.

Via Twitter liet Bleszinski weten dat hij een idee heeft voor een nieuwe game en dat hij het maar niet uit zijn hoofd krijgt. Hij dacht klaar te zijn met game development, maar daar steekt dit idee mogelijk dus een stokje voor. Veel meer wilde Bleszinski nog niet kwijt, al bevestigde hij wel al dat het geen battle royale game is.

Of Bleszinski zijn nieuw idee zal realiseren valt natuurlijk nog af te wachten. Hij beschikt immers niet meer over een eigen studio, dus om een nieuwe game te maken zou hij een nieuw bedrijf moeten oprichten. Een andere optie is om zijn idee voor te leggen bij verschillende uitgevers om te zien wie ermee aan de slag wil gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.