4gamers.be

Pokémon GO speler in auto betrapt met 8 smartphones

Door Jay, 17-08-2019 00:01, bron: https://kotaku.com/man-caught-playing-pokemon-go-on-eight-phones-in-his-ca-1837287415

In de Verenigde Staten is een Pokémon GO speler in de auto betrapt met 8 smartphones waarop de game aan het draaien was. De politie deed de ontdekking toen ze een auto langs de kant van de snelweg zagen staan en besloten om een kijkje te gaan nemen.

Omdat de man niet effectief betrapt werd terwijl hij aan het rijden was, kon hij echter niet bestraft worden. Wel kreeg hij een waarschuwing omdat hij onterecht langs de kant van de weg stond, omdat er geen noodgeval was. Ook kreeg hij het advies om de smartphones voor alle zekerheid op de achterbank te leggen, wat hij ook deed.

Hoewel het natuurlijk niet 100% zeker is dat de man effectief Pokémon GO aan het spelen was tijdens het rijden, is die kans wel reëel. Hoe dan ook wordt afgeraden om de game aan te hebben staan tijdens het rijden, want zelfs wanneer je niet actief aan het spelen bent, kan het spel een afleiding vormen en dus levensgevaarlijk zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.