4gamers.be

Eerste acteurs voor nieuwe Mortal Kombat film bekend

Door Jay, 19-08-2019 11:51

Er is een eerste reeks acteurs onthuld voor de nieuwe Mortal Kombat film die er zit aan te komen. Het is een mix van iets bekendere en compleet nieuwe gezichten.

Om te beginnen is er Ludi Lin, die de rol van Liu Kang op zich neemt. Lin kennen we als Captain Murk in Aquaman, Zack in de recentste Power Rangers film, en Lance in de Black Mirror episode "Striking Vipers". Sisi Stringer vervolgens is een nieuw gezicht en speelt Mileena. Mechad Brooks dan weer kruipt in de huid van Jax en kennen we als James Olsen in Supergirl en Benedict "Eggs" Talley in True Blood. Joe Taslim tot slot is van de partij Sub-Zero. Taslim kennen we als Jaka van The Raid: Redemption.

Ook voor Raiden zou al een acteur gevonden zijn, namelijk Tadanobu Asano, maar daaromtrent zou nog onderhandeld worden dus echt zeker is die rol nog niet. Asano is een bekend gezicht in Japan, maar is hier bij ons waarschijnlijk vooral bekend als Hogan uit Thor.

De nieuwe Mortal Kombat film verschijnt in maart 2021.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.