4gamers.be

Endgame content voor Borderlands 3 onthuld

Door Jay, 21-08-2019 15:28

Wie aan het einde van Borderlands 3 op zoek is naar nog wat extra uitdagingen, die kan terecht bij de endgame content van het spel. Die is inmiddels onthuld en bestaat uit twee delen: de Circle of Slaughter en Proving Grounds.

De Circle of Slaughter dropt spelers in verschillende arena's, waar ze vijf waves van vijanden moeten overleven. Makkelijker gezegd dan gedaan want de vijanden zijn niet echt watjes en bovendien betekent dood ook game over. Is er niemand in de buurt om je te reviven, dan ben je er dus aan voor de moeite en mag je vaarwel zeggen tegen de loot die je had kunnen verdienen.

Proving Grounds dan weer daagt spelers uit in een race tegen de klok. Ze moeten vijanden verslaan, waaronder eindbazen, en dat zo snel mogelijk. Hoe beter je het doet, hoe groter de beloning.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.