4gamers.be

DayZ niet langer verboden in Australië na wereldwijde update

Door Jay, 22-08-2019 11:14

Onlangs werd DayZ verboden in Australië omdat de game het in de toekomst misschien mogelijk zou maken voor spelers om zichzelf wat op te krikken met behulp van cannabis. Zo'n beloning voor drugsgebruik zien ze in Australië liever niet en dus werd DayZ verboden. Bohemia Interactive kondigde aan dat het de game wereldwijd zou aanpassen zodat het spel ook in Australië toegelaten zou worden en dat is inmiddels gebeurd.

Concreet zijn de bestanden uit DayZ verwijderd die suggereerden dat het in de toekomst misschien mogelijk zou worden voor spelers om cannabis te gebruiken om zichzelf te verzorgen. Die optie is er nooit geweest, maar het is onduidelijk of het de bedoeling was om dit ooit wel mogelijk te maken. De bestanden deden alleszins vermoeden dat het een optie was voor de toekomst, maar die optie is nu dus verwijderd waardoor DayZ weer wordt toegelaten in Australië terwijl er voor de rest van de wereld niet echt iets verandert.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.