4gamers.be

Oeps: vuur per ongeluk bevestigd voor Sea of Thieves

Door Jay, 22-08-2019 15:38

Tijdens een recente livestream heeft een ontwikkelaar van Rare per ongeluk bevestigd dat vuur als nieuwe gameplay mechanic er zit aan te komen voor Sea of Thieves. Het was James Thomas die het geheimpje verklapte. In januari had hij ook al per ongeluk laten weten dat papegaaien een van de pets zouden zijn die zouden worden geïntroduceerd, waarna beslist werd dat hij 6 maanden lang niet meer zou mogen meedoen tijdens livestreams. Inmiddels was hij terug en ging het dus al snel weer mis.

Het moment waarop Thomas het vuur vermeldt, is hieronder te bekijken rond 1 uur en 4 minuten. Wanneer hij het erover heeft, wordt hij snel de mond gesnoerd door de senior designer van Sea of Thieves, maar op dat moment is het kwaad al geschied en dus rest er weinig meer dan er om lachen. Inmiddels lijkt Rare de loslippigheid van Thomas ook meer en meer te omarmen als een meme ter promotie van de game.

Wat vuur precies zal betekenen voor Sea of Thieves en wanneer het wordt geïntroduceerd, is nog niet bekend, maar spelers kunnen alvast beginnen fantaseren over het in brand steken van elkaars schepen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.