4gamers.be

School kiest voor inspirerend citaat van Mewtwo

Door Jay, 24-08-2019 00:01, bron: https://old.reddit.com/r/pokemon/comments/cosa74/i_was_going_through_my_old_high_school_photos_i/

Om hun kinderen te inspireren durven scholen al wel eens een citaat op een muur gooien. Het gaat dan om een quote van een groot atleet of een historische beroemdheid. In deze school echter kozen ze voor een uitspraak van Mewtwo.

Het citaat in kwestie komt uit de eerste Pokémon film en is het resultaat van Mewtwo die uiteindelijk tot inzicht is gekomen. Het citaat werd enkele jaren geleden al op de muur gezet, maar recent is er een foto van naar buiten gekomen via Reddit. Blijkbaar waren het de leerlingen van de school zelf die voor de quote hadden gestemd en de school ging er in mee.

Het gaat trouwens om een van de bekendste quotes uit het Pokémon universum, net omwille van de boodschap die meegegeven wordt. Daardoor belandde het citaat hier en daar ook al in toespraken, zelfs van politici.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.