4gamers.be

Dit zou de PS5 dev kit zijn

Door Jay, 26-08-2019 12:19

Sony heeft onlangs een patent geregistreerd dat naar alle waarschijnlijkheid het ontwerp van de PS5 dev kit toont. Een ontwikkelaar bevestigde dat dit inderdaad de PS5 dev kit is en daarnaast bevat het ontwerp veel elementen die typisch zijn voor dev kits, zoals voldoende elementen voor luchtcirculatie en heel wat usb-poorten.

De PS5 dev kit dus, die ontwikkelaars gebruiken om alvast zaken te ontwikkelen voor de nieuwe console. Dit betekent echter niet dat we nu ook al weten hoe de PS5 er ongeveer uit zal zien. Vaak verschillen dev kits en de uiteindelijke consoles toch stevig van elkaar wat design betreft, en er kunnen zelfs meerdere dev kits opduiken ook.

Sommigen hebben zich echter al geamuseerd met deze PS5 dev kit en kleurden het design wat verder in om ons een idee te geven van hoe de console er in het echt zou kunnen uitzien.


(via)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.