4gamers.be

Telltale Games komt weer tot leven

Door Jay, 28-08-2019 16:13, bron: https://www.polygon.com/2019/8/28/20835854/telltale-games-return-walking-dead-lcg-entertainment

Telltale Games komt weer tot leven, al lijkt het voorlopig enkel een wederopstanding qua naam. Na het faillissement van de studio werden alle assets verkocht en die kwamen in handen van een bedrijf genaamd LCG Entertainment. Dat wil Telltale Games nu nieuw leven inblazen.

Een deel van de assets zullen wel nog verder verkocht worden, maar met wat nog rest wil men aan de slag gaan om nieuwe games te maken. Het zou gaan om games die aanleunen bij wat we van Telltale reeds kennen, terwijl ook naar nieuwe licenties wordt uitgekeken.

Het nieuwe Telltale wordt geleid door Jamie Ottilie en Brian Waddle. Ottilie is vooral actief geweest in mobile games. Zo was hij oprichter en CEO van Galaxy Pest Control, dat vooral bekend is van licentiegames gebaseerd op Duck Dynasty en Power Rangers. Waddle dan weer verzorgde eerder de sales en marketing van de Havok game engine.

Bij het nieuwe Telltale zou plaats zijn voor werknemers van het oude Telltale, zij het in eerste instantie als freelancers. Later zouden mogelijk meer permanente plaatsen beschikbaar komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.