4gamers.be

Jumanji: The Video Game toont eerste gameplay

Door Jay, 30-08-2019 10:35

Er is een nieuwe trailer verschenen van Jumanji: The Video Game en daarin krijgen we voor het eerst wat gameplay te zien. De game is gebaseerd op de film waarin de hoofdrollen waren weggelegd voor Jack Black, Dwayne Johnson, Karen Gillan en Kevin Hart.

Qua gameplay mogen we ons verwachten aan een action-adventure game met een focus op 4-player online multiplayer, al is ook lokale multiplayer via splitscreen mogelijk. Spelers trachten elk op zichzelf tot een eindpunt te geraken en moeten daarbij gevaarlijke omgevingen en puzzels zien te overwinnen.

Aanvankelijk stond Jumanji: The Video Game gepland voor een release op 15 november, maar inmiddels is dat 8 november geworden. De game verschijnt dan voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.