4gamers.be

Driveclub dag eerder uit digitale winkelrekken gehaald

Door Jay, 02-09-2019 10:47

Normaal zou Driveclub op 31 augustus uit de PlayStation Store verdwijnen, net als Driveclub VR en Driveclub Bikes. Dat is echter een dag eerder gebeurd, op 30 augustus, en daar zijn heel wat mensen niet blij mee.

Sommigen hadden immers gerekend op nog een stevige korting op de laatste dag van beschikbaarheid, maar die kwam er niet en in plaats daarvan verdween dus de hele game en de DLC een dag eerder dan voorzien, waardoor heel wat mensen de game niet alsnog op het laatste moment konden aanschaffen. Een streep door de rekening dus.

Het is wel nog mogelijk om een fysieke versie van Driveclub aan te schaffen en de game zo te spelen, maar dan zonder de uitgebreide online features. De DLC kon enkel digitaal gekocht worden, dus wie die niet heeft, kan er in principe ook nooit meer aan geraken.

DriveClub screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.