4gamers.be

Reggie aan de slag bij universiteit in New York

Door Jay, 02-09-2019 16:09

Reggie Fils-Aimé, die een half jaar geleden op pensioen ging en de rol van president van Nintendo of America doorgaf aan Bowser, heeft een nieuw baantje gevonden. Hij gaat immers aan de slag bij de Cornell University in New York, waar hij zelf in 1983 afstudeerde. Hij zal er een zogenaamde Leader in Residence zijn en lezingen geven voor de community van de universiteit. Studenten zouden zo onder meer omtrent leiderschap wat kunnen bijleren. De eerste lezing van Reggie vindt plaats op 21 oktober is toegankelijk voor het publiek.

Reggie heeft studenten alvast gewaarschuwd geen lessen over te slaan en niet in slaap te vallen. Anders maken ze kennis met de Regginator.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.