4gamers.be

Cutscenes Cyberpunk 2077 bijna 100% in first-person

Door Jay, 03-09-2019 13:57

Nadat er enige onduidelijkheid en ophef was ontstaan, heeft CD Projekt RED bevestigd dat de cutscenes van Cyberpunk 2077 bijna 100% in first-person zullen zijn. Er zouden slechts enkele uitzonderingen zijn.

Toen het bericht opdook dat de game mogelijk uitsluitend first-person cutscenes zou bevatten, werd dit niet door iedereen goed onthaald. Veel fans hoopten immers om hun eigen personage wat meer in beeld te kunnen zien, niet in het minst omdat personages uitgebreid aanpasbaar zijn, en hadden daarom gehoopt op third-person cutscenes, zoals die ook regelmatig te zien waren in trailers. Dat blijkt dus niet het geval te zijn, maar daar heeft CD Projekt RED een goede reden voor.

De studio verwijst naar het feit dat men de game zoveel mogelijk in first-person wil houden, ook tijdens cutscenes, om zo spelers helemaal te kunnen onderdompelen in de game en diens wereld. First-person is met andere woorden belangrijk voor de "immersion".

Dit gezegd zijnde kunnen spelers hun personage nog steeds bewonderen in het inventory scherm en tijdens driving sequences. Ook in spiegels en heel uitzonderlijk tijdens cutscenes kunnen ze zichzelf zien. Er zullen dus nog steeds momenten zijn waarop je je eigen gecreƫerde personage vol in beeld krijgt te zien.

Cyberpunk 2077 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.