4gamers.be

LEGO Star Wars Battles aangekondigd

Door Jay, 03-09-2019 16:16

In 2020 mogen we ons verwachten aan LEGO Star Wars Battles, een nieuw strategiespel voor mobile. De game zal free-to-play zijn, zij het met microtransacties, en gelanceerd worden voor iOS en Android.

In het spel kunnen de spelers personages en voertuigen uit alle tijdperken van het Star Wars-universum combineren en legers vormen van ofwel de dark side of de light side voor snelle, spannende gevechten. Met de intu├»tieve aanraakbesturing kunnen spelers troepen inzetten, LEGO-torens bouwen op het slagveld en gebieden veroveren in een poging om de basis van de tegenstander te vernietigen.

Klinkt leuk, maar beelden zijn vooralsnog niet beschikbaar. Een logo hebben we dan weer wel al.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.