4gamers.be

Officieel bevestigd: Cyberpunk 2077 krijgt multiplayer

Door Jay, 04-09-2019 11:45

Tot nu toe had CD Projekt RED altijd gezegd dat er een mogelijkheid was dat Cyberpunk 2077 ook een multiplayer component zou bevatten en dat men die mogelijkheid aan het bekijken was. Nu de ontwikkeling wat verder gevorderd is, kan men bevestigen dat er inderdaad een multiplayer van de partij zal zijn.

Veel meer kon men echter nog niet kwijt, dus het is nog afwachten wat die multiplayer component precies zal inhouden. Hoe dan ook zal het nog wel even wachten zijn op die multiplayer. Cyberpunk 2077 zelf verschijnt pas in april 2020 en daarna komen er nog DLC-releases (gratis) en uitgebreidere singleplayer content bij. Daarna pas zou de multiplayer gelanceerd worden. Voor de ontwikkeling van de multiplayer is men ook nog volop aan het aanwerven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.