4gamers.be

4Gamers deelt uit: bèta keys voor Ghost Recon Breakpoint

Door Jay, 04-09-2019 13:26

Van 5 tot en met 8 september loopt op pc, PS4 en Xbox One een gesloten bèta van Ghost Recin Breakpoint. De bèta is toegankelijk voor wie een pre-order heeft geplaatst en voor wie UPLAY+ heeft. Ook wie eerder al heeft deelgenomen aan de Online Technical Test kan nu aan de slag met de bèta. Daarnaast kunnen geïnteresseerden zich op goed geluk aanmelden via ghostrecon.com/beta in de hoop een plaatsje te krijgen.

Wie zeker wil zijn van een plaats in de bèta, kan ook bij ons terecht, want dankzij Ubisoft mogen we een hoop bèta keys weggeven. Met elke code kan je bovendien ook nog eens drie vrienden uitnodigen, zodat je de bèta niet in je eentje tegemoet moet treden. Snel zijn is wel de boodschap, want de voorraad keys is beperkt.

Een bèta key bemachtigen kan hier. Eens je een code hebt, moet je nog de volgende stappen volgen om de code te verzilveren:

1/ Ga naar de volgende website: www.ghostrecon.com/redeem
2/ Log in met je Ubisoft account of schrijf je in.
3/ Kies het platform waarop je wilt spelen.
4/ Wissel de code in.
5/ Alvorens de Beta begint, ontvang je een e-mail met instructies om toegang te krijgen tot de Beta.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.