4gamers.be

MicroProse komt weer tot leven

Door Jay, 04-09-2019 13:37

MicroProse, de studio die in een heel ver verleden verantwoordelijk was voor games als  Sid Meier's Civilization, Sid Meier's Pirates! en Railroad Tycoon, wordt nieuw leven ingeblazen. Eerder dit jaar kwamen de rechten op de naam van de studio in handen van David Lagetti, de maker van TitanIM, een van de grootste open-world simulators. Hij wil met MicroProse opnieuw high-quality strategy games en simulators maken. Daarvoor krijgt hij ook de hulp van Bill Stealey, voormalig eigenaar van MicroProse en co-founder van de Sid Meier's franchise.

Het nieuwe MicroProse heeft alvast één game aangekondigd: Warbirds 2020. Die game zou dit jaar nog of in het eerste kwartaal van 2020 verschijnen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.