4gamers.be

Doom 64 komt weer tot leven op Nintendo Switch

Door Jay, 05-09-2019 10:17

Doom 64, dat ooit exclusief voor Nintendo 64 verscheen, komt naar de Nintendo Switch. De release staat gepland op 22 november.

Doom 64 is technisch gezien een vervolg op Doom 2, maar werd niet ontwikkeld door id Software. In plaats daarvan is de game het werk van Midway Games. Uiteindelijk zou de game nooit op een ander platform dan de Nintedo 64 verschijnen.

In hoeverre deze heruitgave enkel voor de Nintendo Switch bestemd is, moet nog blijken. Een tijdje geleden immers kreeg de game ook een rating voor pc en PS4, dus de kans is groot dat Doom 64 ook nog voor andere platformen zal verschijnen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.