4gamers.be

Dimitri Vegas en Like Mike stampen esports team uit de grond

Door Jay, 06-09-2019 10:07

Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike hebben een eigen esports team uit de grond gestampt. Smash eSports zal zich in eerste instantie richten op Counter-Strike: Global Offensive, maar het is meteen ook een complete organisatie die in de toekomst mogelijk uitbreidt naar andere games, zoals Fortnite of Mortal Kombat.

Dimitri Vegas en Like Mike zijn de managers van dienst, terwijl Jonatan Lundberg de coach is van het CS:GO-team. Dat team bestaat uit Mikail Bill, Martin Styk, Pavle Boskovic, Kevin Amend en Jesse Linjala.

Dimitri Vegas en Like Mike zijn al lang fervente gamers, maar sinds hun betrokkenheid bij Mortal Kombat 11, waarin Dimitri Vegas zelfs een eigen skin heeft, zijn ze zich meer en meer gaan focussen op de gamewereld om ook daarin zelf aan de slag te gaan. Ze zijn overigens niet de eerste dj's met een eigen esports team. Steve Aoki bijvoorbeeld heeft al 4 jaar lang een eigen team.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.