4gamers.be

DOOM krijgt eigen wodka

Door Jay, 09-09-2019 14:23

Ter promotie van DOOM Eternal, dat op 22 november verschijnt, is Bethesda een samenwerking aangegaan met Rebel Distillers. Samen komen ze met een nieuwe sterke drank op de proppen: DOOM Bone Vodka. In samenwerking met de bekende Londense slagers, The Ginger Pig, is de wodka gemaakt van de beste kwaliteit en ethisch geproduceerde runderbotten en biologische ingrediënten. Voor de voorverkoop kan je hier terecht.

De wodka op zich heeft een biologische tarwebasis. Eens de beenderen geroosterd en gerookt zijn, wordt het beenmerg eruit gehaald en geweekt in neutrale graanalcohol. Om de beste smaak en de heldere sterke drank te verkrijgen, wordt hij gedistilleerd bij een zeer lage temperatuur in een vacuüm vat om de essentie te verzamelen van wat deze smaak tot een delicatesse maakt.

Het is een drankje voor wodkaliefhebbers - een droge, aardachtige start in de mond, met een prachtig umami en boterachtig gevoel op de tong, afgerond met een rokerige en peperachtige afdronk die in de mond blijft hangen. De wodka wordt het best ijskoud geserveerd en kan perfect gebruikt worden in klassieke cocktails zoals Martini’s of bij je favoriete mix-of energiedrankje. Het eens drinken uit een uitgehold bot is ook een optie.

De fles van de DOOM Bone Vodka is geproduceerd in Frankrijk bij één van de meest exclusieve glas-leveranciers uit de sterkedrankindustrie, terwijl de labels in Engeland van FSC-gecertificeerd papier gemaakt worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.