4gamers.be

Project Resistance brengt team-based survival horror

Door Jay, 10-09-2019 10:42

Nadat Project Resistance eerder al geteased was en de eerste beelden gelekt waren, heeft Capcom nu een eerste officiële trailer van de nieuwe game vrijgegeven. Daarbij werd meteen ook bevestigd dat het een "team-based survival horror experience" is, al valt nog af te wachten hoe die concreet vorm zal krijgen. Mogelijk gaat het om een 4-player co-op of 4v1 game. Duidelijk is alleszins dat het om een Resident Evil spin-off gaat.

In de trailer, die overigens nog geen concrete gameplay toont, zien we vier tieners in wat een geheim labo lijkt. Al snel worden ze aangevallen door zombies en een Licker. De aanvallen op de tieners lijken aangestuurd te worden door iemand in een controlekamer, die uiteindelijk ook de controle lijkt te nemen over een soort Cyborg Tyrant.

Project Resistance staat gepland voor een release op pc, PS4 en Xbox One. Een concrete releasedatum is nog niet bekend. Meer details worden binnenkort verwacht.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.