4gamers.be

Apple Arcade wordt volgende week gelanceerd

Door Jay, 11-09-2019 09:57

Apple Arcade, de premium game service van Apple die eerder dit jaar al onthuld werd, heeft een officiële releasedatum gekregen. De service wordt volgende week, op 19 september, gelanceerd en kost 4,99 euro per maand. Bij launch zullen meer dan 100 games beschikbaar zijn en die zijn allemaal speelbaar op iPhone, iPad, Mac en Apple TV. De games zouden volgens Apple op geen enkel ander mobiel platform en via geen enkele andere abonnementsdienst verschijnen. Bovendien zullen de games geen microtransacties of advertenties bevatten.

Voor alle duidelijkheid: het gaat hier niet om een game streaming service, maar wel om een abonnementsdienst die voor een vast bedrag per maand toegang geeft tot een bibliotheek aan "premium games". Het aanbod van games voor Apple Arcade wordt verzorgd door Apple zelf, dat zo de kwaliteit wil garanderen. Ook helpt het bij de ontwikkeling van de games door financiële steun te verlenen.

Bij launch zal Apple Arcade toegankelijk zijn via een nieuwe tab in de App Store, waar gebruikers en geïnteresseerden het aanbod ook kunnen verkennen. Maandelijks zou het aanbod uitgebreid worden met nieuwe games. Er zal ook een gratis testperiode van één maand beschikbaar zijn en voor de 4,99 euro die je per maand betaalt kunnen tot 6 familieleden ermee aan de slag.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.