4gamers.be

Eerste Super Nintendo World pretpark opent in lente 2020 de deuren

Door Jay, 13-09-2019 09:57

In 2014 al werd een samenwerking aangekondigd tussen Universal Studios en Nintendo voor het bouwen van enkele Super Nintendo World pretparken. In 2017 werd met de bouw daarvan begonnen en verwacht werd dat ze in de loop van 2020 de deuren zouden openen. Nu is officieel bevestigd dat een eerste pretpark, dat van Osaka, in de lente van 2020 de deuren opent.

Voorts werden alvast twee attracties bevestigd: Mario Kart en Yoshi's Adventure. Beide attracties waren eerder al te zien op gelekte maquettes. Ook werd bevestigd dat bezoekers een speciale armband krijgen die ze kunnen gebruiken om in het park, bij attracties en andere zaken, punten te scoren. Scores zouden ook teruggekoppeld worden naar de consoles van bezoekers, dus vermoedelijk betekent dit dat er voor de Nintendo Switch een speciale app voorzien wordt. Of je vervolgens nog iets met je score kan doen of krijgen is niet bekend.

Naast Osaka krijgen ook Orlando en Hollywood een eigen Super Nintendo World. De Nintendo pretparken bevinden zich als aparte wereld in de pretparken van Universal.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.