4gamers.be

KFC komt op de proppen met een gratis dating sim

Door Jay, 15-09-2019 00:01

Bij KFC durven ze bij wijze van marketingstunt al wel eens een game lanceren. Zo was er in 2017 een KFC VR-game. Nu komt het bedrijf op de proppen met een gratis dating sim waarin je dikke vriendjes kan worden met Colonel Sanders.

De game heet "I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin' Good Dating Simulator" en wordt ontwikkeld door Psyop. Spelers gaan aan de slag als een beloftevolle leerling in een kookschool, waar het doel is om op date te gaan met Colonel Sanders en zo zijn zakenpartner te worden. Spelers zullen niet alleen moeten koken, maar ook levensbelangrijke keuzes moeten maken. Ah ja, en blijkbaar is een van de professors een corgi genaamd Professor Dog.

De release staat gepland voor 24 september via Steam.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.