4gamers.be

Eindelijk: Ash Ketchum wint een Pokémon League!

Door Jay, 16-09-2019 09:53

Het heeft 22 jaar geduurd, maar in de Pokémon anime heeft Ash Ketchum nu eindelijk eens een Pokémon League gewonnen. Net als in de games is de Alola Pokémon League een compleet nieuwe competitie en Ash en zijn vrienden zijn een van de eerste deelnemers. In de finale nam Ash het op tegen Gladion en streden zijn Melmetal, Lycanroc (Dusk Form) en Pikachu tegen de Silvally, Zoroark en Lycanroc (Midnight Form) van Gladion.

Uiteindelijk won Ash het gevecht, iets wat hij aanvankelijk zelf niet kon geloven. Vervolgens begon het door te dringen: eindelijk had hij een Pokémon League gewonnen. Zodoende is hij nu de officiële Pokémon Champion van Alola.

Overigens: hoewel Ash nooit eerder een Pokémon League won, wist hij wel al mooie resultaten neer te zetten:

Kanto – 8ste finale
Johto – kwartfinale
Hoenn – kwartfinale
Sinnoh – halve finale
Unova – kwartfinale
Kalos – tweede plaats

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.