4gamers.be

Schrijf je in voor het Europese Brawlhalla toernooi

Door Jay, 17-09-2019 11:50

Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor The Great Brawl, een nieuw Europees Brawlhalla toernooi van Ubisoft. Nadat spelers zich een weg door de kwalificaties hebben gevochten, winnen de 16 beste spelers een ticket voor de finale in Parijs op 1 november. De hoofdprijs is €20.000 en natuurlijk eeuwige roem. De winnaar wordt niet alleen gekroond tot Champion of the Great Brawl, maar plaatst zich ook automatisch voor het Wereldkampioenschap Brawlhalla tijdens DreamHack Atlanta op 15 november, inclusief vlucht en hotel.

Het toernooi bestaat uit drie onderdelen:

Online Kwalificaties: twee online kwalificaties vinden plaats op 6 en 13 oktober op Windows PC, Xbox One en Nintendo Switch. De zes beste spelers gaan door naar de Great Brawl Finale.

Spelers schrijven zich hier in voor de kwalificatie op 6 oktober.

Spelers schrijven zich hier in voor de kwalificatie op 13 oktober.

Offline Open Kwalificatie op Paris Games Week: een derde kwalificatie vindt plaats op de booth van Ubisoft op Paris Games Week in de ochtend van 1 november. Registraties hiervoor zijn volledig open en worden ter plekke geregeld. De vier beste spelers van deze kwalificatie gaan door naar de Finale.

Finale op Ubisofts Main Stage op Paris Game Week en op Brawlhalla’s Twitch-kanaal: de 16 beste spelers van de kwalificaties ontmoeten elkaar op de main stage van de booth van Ubisoft op Paris Games Week in 1v1 wedstrijden op PC in een dubbele knock-out eliminatie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.