4gamers.be

Sony is eigenaar van Sunset Overdrive

Door Jay, 17-09-2019 16:07, bron: https://www.resetera.com/threads/sunset-overdrive-is-owned-by-playstation-sony-confirms.141531/

Shuhei Yoshida, president van PlayStation Worldwide Studios, heeft tijdens een interview bevestigd dat Sony eigenaar is van Sunset Overdrive, nadat het bedrijf vorige maand Insomniac Games in handen kreeg. Yoshida zei dat Sony (vanzelfsprekend) niet alleen de rechten heeft op nieuwe games van Insomniac, maar ook op eerder werk van de studio, dus ook Sunset Overdrive.

Sunset Overdrive werd door Microsoft besteld en gepubliceerd. Insomniac Games maakte het spel in een periode waarin het trachtte om meerdere platformen te bedienen, in plaats van enkel bij PlayStation te blijven. Hoewel Sunset Overdrive zijn oorsprong had bij Xbox en pc, zal de toekomst, als die al bestaat, in handen van Sony liggen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.