4gamers.be

Originele post-launch plannen voor Anthem geschrapt

Door Jay, 18-09-2019 10:37, bron: blog

Nadat de Cataclysm update voor Anthem al aanzienlijk lang op zich had laten wachten, heeft BioWare nu beslist om de originele post-launch plannen van de game te schrappen. In plaats van de geplande "Acts" komen er nu "seasonal updates" om daarbij te focussen op "core issues".

Aanvankelijk stonden drie Acts op de planning. Elke Act zou bestaan uit verschillende updates die de spelwereld zouden uitbreiden en spelers meer mogelijkheden zouden geven. Veel features van de eerste Act, die in maart moest verschijnen, werden echter uitgesteld en uiteindelijk werd over Act 2 en 3 niet meer gesproken. Nu zijn die plannen dus volledig afgevoerd.

De seizoensupdates die er nu komen, zouden nieuwe uitdagingen voor spelers met zich meebrengen, gelijkaardig aan de content die reeds verscheen. Tegelijk wil men ook focussen op het aanpakken van enkele pijnpunten, maar daarvoor moeten systemen in de game volledig herwerkt worden. Geen "quick fixes" dus, waardoor beslist is om ontwikkelingskracht weg te nemen van bij de Acts om te kunnen focussen op de seiziensupdates en core fixes.

Anthem screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.