4gamers.be

Rockstar Games Launcher gelanceerd, pc-versie Red Dead Redemption II op komst?

Door Jay, 18-09-2019 10:59, bron: https://www.thesixthaxis.com/2019/09/17/rockstar-game-launcher-grand-theft-auto-san-andreas-free-red-dead-2-exclusive-pc/

Pc-spelers krijgen er nog maar eens een nieuwe launcher bij. Deze keer is het Rockstar dat een eigen launcher lanceert onder de naam Rockstar Games Launcher, al gaat het eigenlijk om een nieuwe versie van Rockstar Social Club, wat reeds bestond. Hoe dan ook is de nieuwe launcher vooral interessant om een andere reden, namelijk de komst van een pc-versie van Red Dead Redemption II.

Vorige maand kwam naar buiten dat een nieuwe game van Rockstar in Australië al verboden werd, en dat terwijl de game in kwestie officieel nog niet eens aangekondigd is. Vermoed werd dat "Bonaire" eigenlijk een uitbreiding was voor Red Dead Redemption II, maar iets later werd de game opnieuw ter goedkeuring ingediend en toen werd duidelijk dat het om een pc-versie van Red Dead Redemption II zou gaan. Mogelijk is de pc-versie door Australië afgekeurd omdat die gebruik kan maken van een editor, waarmee spelers zelf onfatsoenlijke filmpjes zouden kunnen maken.

Voor alle duidelijkheid: officieel is nog niets gezegd over een pc-versie van Red Dead Redemption II, maar een pc-versie werd dus wel al ter goedkeuring voorgelegd en tegen die achtergrond lijkt de lancering van een nieuwe Rockstar Games Launcher voor pc geen toeval. De kans is dus groot dat binnenkort de pc-versie van Red Dead Redemption II officieel wordt aangekondigd. Of die pc-versie dan exclusief voor de launcher van Rockstar zelf zal zijn, valt nog af te wachten.

Tot slot: via de nieuwe game launcher is GTA: San Andreas nu tijdelijk gratis.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.