4gamers.be

Geen multiplayer voor The Last of Us: Part II, maar ...

Door Jay, 27-09-2019 11:01

Naughty Dog heeft bevestigd dat The Last of Us: Part II geen multiplayer zal bevatten. Dat gezegd zijnde heeft men wel ambities om verder te bouwen op de multiplayer van de eerste game. Men wilde zich voor The Last of Us: Part II echter volledig focussen op het singleplayer avontuur en besloot daarom om de multiplayer achterwege te laten. Ideeën en ambities voor die multiplayer werden echter niet in de vuilbak gegooid, maar eerder losgekoppeld om als apart project verder te gaan. Naughty Dog stelt dan ook dat fans ooit nog de vruchten zullen plukken van die ambities omtrent multiplayer, dus mogelijk wordt aan een standalone multiplayer games gewerkt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.