4gamers.be

Deze maand "laatste update" voor Assassin's Creed Odyssey

Door Jay, 02-10-2019 10:35

Ubisoft heeft bevestigd dat Assassin's Creed Odyssey deze maand zijn laatste update krijgt. Erg veel heeft die echter niet om het lijf. In de in-game store wordt een nieuw paard genaamd Melaina toegevoegd en verder zijn er de nodige bug fixes. Fabulous! Om de verjaardag van het spel te vieren worden tot begin november epic mercenary en epic ship encounters met extra beloningen voorzien.

Assassin's Creed Odyssey wordt dus afgerond, maar of dit werkelijk de laatste update is, valt nog af te wachten. Ubisoft teaset namelijk graag nieuwe games via oudere games, die dan vaak nog een nieuwe update ontvangen die bijvoorbeeld een quest toevoegt als teaser voor een nieuwe game. De kans is dus reëel dat Assassin's Creed Odyssey in de toekomst alsnog een nieuwe update krijgt om de komst van Assassin's Creed 2020, die Vikingen met zich zou meebrengen, te teasen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.