4gamers.be

Sommige microtransacties uit Ghost Recon Breakpoint verwijderd

Door Jay, 04-10-2019 11:51

Ubisoft heeft enkele microtransacties uit Ghost Recon Breakpoint verwijderd. Het gaat om Time-Savers met skill points, XP boosts, resources en meer. Ubisoft zegt dat het niet de bedoeling was deze microtransacties reeds bij launch beschikbaar te hebben en dat ze pas later zouden worden geïntroduceerd om spelers die later aan de game zouden beginnen de kans te geven om snel op hetzelfde niveau te geraken als vrienden en andere spelers. De kans is dus groot dat de microtransacties in kwestie later weer worden toegevoegd.

Op de microtransacties van Ghost Recon Breakpoint komt inmiddels de nodige kritiek, vooral omdat het er zoveel zijn. Het voordeel is dan weer dat je duidelijk wat wat je koopt en voor welke prijs. Hoe dan ook zegt Ubisoft erover te waken dat de microtransacties geen pay-2-win zijn en dat ze de ervaring van spelers die ze niet gebruiken niet negatief beïnvloeden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.