4gamers.be

Dit weekend vindt het grootste esports toernooi van de Benelux plaats

Door Jay, 04-10-2019 15:41

Dit weekend is het op zaterdag 5 en zondag 6 oktober weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Bezoekers kunnen er terecht voor AAA-games, indies, VR, cosplay, hardware, retro, arcade, merchandise, wedstrijden en meer. Ook esports zal stevig aanwezig zijn.

Bezoekers kunnen aan de slag met Luigi's Mansion 3, DOOM Eternal en andere (nieuwe) topgames, maar er zijn ook heel wat randactiviteiten, zoals lasertag, airsoft, cosplay en meer. Gamers die wat nieuwe hardware op de kop willen tikken, zijn ook aan het goede adres, want tijdens GameForce worden heel wat exclusieve promoties voorzien.

Ook esports is uitgebreid aanwezig met onder meer de GameForce Masters, het grootste esports toernooi van de Benelux, met een prijzenpot van 30.000 euro. Wie de wedstrijden niet ter plaatse kan beleven, kan natuurlijk ook gewoon alles live volgen via Twitch.

Net als vorig jaar wordt het toernooit ook dit jaar weer ondersteund door Orange, dat esports in België verder wil zien groeien. Dat Belgen echte gamers zijn, ondervond de internet provider recent nog, toen Orange een plotse piek van 55% ondervond op zijn netwerk. Niet toevallig ging die dag het tiende seizoen van Fortnite van start.

Voor meer info kan je terecht op GameForce.be.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.