4gamers.be

Tijdelijk geen Facebook-integratie meer voor PS4

Door Jay, 08-10-2019 09:37

Redelijk uit het niets is de Facebook-integratie op PS4 verwijderd. Zo is het niet langer mogelijk om screenshots, video's, muziek, trophies en links naar livestreams van op PS4 te delen via Facebook. Ook je vrienden van op Facebook zijn niet meer te linken aan je PS4-account en wie een foto van op Facebook op PS4 had ingesteld als profielfoto zal die ook moeten veranderen.

Aanvankelijk was onduidelijk waarom de Facebook-integratie plots verdwenen was, maar een woordvoeder van Facebook liet vervolgens weten dat men momenteel een nieuw contract onderhandelt met Sony. Zodra men een akkoord heeft, wordt de Facebook-integratie weer actief.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.