4gamers.be

Ubisoft maakt tv-serie gebaseerd op Watch_Dogs, Far Cry: Blood Dragon, Rayman en meer

Door Jay, 11-10-2019 10:51, bron: https://www.hollywoodreporter.com/news/ubisoft-planning-animated-tv-adaptations-popular-game-franchises-1246162

Na het succes van Rabbids Invasion op Netflix gaat Ubisoft verder met het maken van tv-series gebaseerd op zijn games. Zo wordt gewerkt aan series die gebaseerd zijn op onder meer Watch_Dogs, Far Cry: Blood Dragon en Rayman.

In vergelijking met de games lijken de series zich wel op een aanzienlijk jonger publiek te richten. De Watch_Dogs tv-serie bijvoorbeeld zou een geanimeerde "cybermystery" serie worden die zich richt op kinderen van 8 tot 12 jaar. Op basis van het eerste artwork lijkt de serie te draaien rond een jong meisje dat een alter-ego als hacker heeft.

Een andere serie is gebaseerd is de Blood Dragon DLC van Far Cry 3 en zou Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe heten. De serie zou een "multiverse" vormen met andere titels van Ubisoft, maar wat dat precies inhoudt, valt nog af te wachten. Interessant is alleszins dat bij dit project Adi Shankar, de producer van de Castlevania-serie op Netflix, betrokken is.

Verder komt er nog een geanimeerde sketch comedy show over gamecultuur in het algemeen, een show gebaseerd op Rayman en een serie genaamd Hungry Shark Squad. Die laatste is gebaseerd op de Hungry Shark mobile game van Ubisoft.

Wanneer al deze series het levenslicht zullen zien, is nog niet bekend. Evenmin is geweten op welke manier en op welk platform ze zullen verschijnen. Afwachten dus, maar het is alvast duidelijk dat Ubisoft stevig inzet op het multimediaal uitbreiden van zijn franchises.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.