4gamers.be

Spelshow op Amerikaanse tv blundert over Tetris

Door Jay, 12-10-2019 00:00

In de VS heeft het populaire spelprogramma Jeopardy (waarbij kandidaten vragen moeten oplossen in een bepaalde categorie, waar dan een geldprijs aan vast hangt) een blunder begaan aangaande Tetris. Een van de vragen was namelijk in welk spel de blokken namen hebben als "Orange Ricky", "Hero" en "Smashboy". Het juiste antwoord was dus Tetris, maar daar liet de show zich vangen.

De blokken in Tetris hebben immers helemaal geen officiƫle namen, hoewel op internet al lang het tegenovergestelde de ronde doet. Het is intussen een meme geworden, gebaseerd op een valse handleiding die ooit de wereld werd ingestuurd, en die dus ook Amerikaanse spelshows weet beet te nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.