4gamers.be

Wastelanders update voor Fallout 76 uitgesteld

Door Jay, 18-10-2019 11:04

Bethesda laat weten dat de Wastelanders update voor Fallout 76 langer op zich laat wachten. De update is uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2020. De update, die menselijke NPC's aan de game toevoegt, is volgens Bethesda een van de grootste ondernemingen van het ontwikkelingsteam en na evaluatie is gebleken dat men gewoon meer tijd nodig heeft om alles deftig in orde te krijgen.

Voorts werd bevestigd dat private servers vanaf volgende week gekocht kunnen worden. Wie een private server heeft, zal wel nog niet meteen zijn wereld naar eigen smaak kunnen aanpassen, maar dat is wel een feature die men uiteindelijk nog wel wil uitrollen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.