4gamers.be

Diablo IV mogelijk gelekt via advertentie

Door Jay, 21-10-2019 10:01, bron: https://www.gamestar.de/artikel/diablo-4-geleakt,3350309.html

De kans is groot dat binnenkort Diablo IV officieel uit de doeken wordt gedaan. Via een advertentie in de nieuwste editie van het Duitse GameStar magazine wordt namelijk al melding gemaakt van de game. Het is een advertentie voor een nieuw Diablo artbook en er wordt melding gemaakt van artwork van Diablo, Diablo II, Diablo III en, jawel, Diablo IV.

Wat verder onderzoek leidt naar de Duitse tak van Amazon, waar het artbook reeds opgelijst staat. Het artbook zou op 3 november verschijnen, waarschijnlijk niet toevallig een dag na het einde van BlizzCon, waar Diablo IV dan vermoedelijk onthuld zal worden.

Dat Diablo IV tijdens BlizzCon 2019 uit de doeken gedaan zou worden is op zich niet zo verrassend. We weten immers al een tijdje dat Blizzard verschillende Diablo projecten in ontwikkeling heeft, waaronder Diablo Immortal voor mobile en een heruitgave van de eerste game. Daarnaast waren er sterke geruchten dat een onthulling van Diablo IV tijdens BlizzCon 2018 op het laatste moment afgevoerd werd. Dit jaar lijkt het er dus wel van te gaan komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.