4gamers.be

Volgende week Marble Nest DLC voor Pathologic 2

Door Jay, 22-10-2019 10:15

Ontwikkelaar Ice-Pick Lodge laat weten dat de wereld van horrorspel Pathologic 2 volgende week, op 28 oktober, wordt uitgebreid. Dan verschijnt immers de Marble Nest DLC, die eigenlijk niet zo heel nieuw is. De Marble Nest DLC is namelijk een opgepoetste versie van een pre-release demo van Pathologic 2. De DLC brengt een op zichzelf staand verhaal, dat tegelijk met het hoofdverhaal van de game plaatsvindt. Waar de hoofdgame zich over 12 dagen afspeelt, gebeurt in de DLC alles in een periode van één dag. Ook krijgen we een ander hoofdpersonage te zien, namelijk Dr. Daniil Dankovsky.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.