4gamers.be

GO Battle League aangekondigd voor Pokémon GO

Door Jay, 22-10-2019 10:40

Niantic heeft een nieuwigheidje aangekondigd voor Pokémon GO, al is het wel nog wachten tot begin 2020 alvorens we ermee aan de slag kunnen. Het gaat om de GO Battle League die geïntroduceerd wordt en bedoeld is om gevechten tussen spelers competitiever te maken. Door "te wandelen" kunnen spelers toegang krijgen tot de League, waar ze het dan tegen andere spelers van over heel de wereld opnemen in de hoop zo goed mogelijk te scoren in de ranking.

Het lijkt logisch dat hier ook nieuwe extraatjes en beloningen aan vast zullen hangen, maar daarover is nog niets bekend. "Soon" echter zouden meer details gelost worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.