4gamers.be

In Rusland geen digitale PS4-release voor nieuwe Call of Duty

Door Jay, 23-10-2019 11:16

Blijkbaar heeft Sony beslist om Call of Duty: Modern Warfare in Rusland niet beschikbaar te stellen via de PlayStation Store. Het nieuws werd aangekondigd via de Russische Twitter-account van Call of Duty en vervolgens werd het ook bevestigd door Activision, dat in een reactie benadrukte dat Call of Duty: Modern Warfare een fictief verhaal vertelt en dat de game bedoeld is om te entertainen. Voor pc en Xbox One wordt wel een digitale release voorzien.

Waarom Sony beslist heeft om geen digitale PS4-release te voorzien in Rusland is niet bekend, maar naar alle waarschijnlijkheid heeft het te maken met het feit dat in de nieuwe Call of Duty de Russen de grote slechteriken van dienst zijn, hetgeen dus wat gevoelig kan liggen. Sony heeft echter nog niet gereageerd op de kwestie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.