4gamers.be

Fallout 76 abonnement voor private servers kost 120 euro per jaar

Door Jay, 24-10-2019 10:06

Bethesda heeft een premium abonnement onthuld voor Fallout 76. De abonnementsservice heet Fallout 1st en kost 14,99 euro per maand. Ben je sowieso van plan om het abonnement elke maand te houden, dan is het goedkoper om meteen voor één jaar te betalen. Het prijskaartje voor één jaar Fallout 1st is immers "slechts" 119,99 euro, wat dan neerkomt op 9,99 euro per maand. Elke maand los vernieuwen zou voor 12 maanden een prijskaartje van 179,88 euro inhouden.

Fallout 1st dus, maar wat houdt dit abonnement precies in? Het voornaamste voordeel dat abonnees krijgen, is toegang tot een Private World. Een private server dus waar ze geheel hun eigen ding kunnen doen. Wie een Private World heeft, kan ook tot 7 vrienden uitnodigen, zonder dat die per se ook abonnee moeten zijn. In de toekomst zouden Private Worlds ook mods gaan ondersteunen, maar dat is nu dus nog niet het geval.

Verder zijn er nog andere extraatjes, zoals extra opslagruimte, een soort mobiele basis in de vorm van de Survival Tent, elke maand 1650 Atoms (de in-game premium currency), een unieke outfit en nog wat icons en emotes.

De community reageert vooralsnog niet al te enthousiast op de abonnementsdienst. Vooral het stevige prijskaartje in combinatie met het feit dat voor Fallout 76 zelf ook nog steeds betaald moet worden, heeft voor velen een slechte nasmaak. Natuurlijk wordt niet verwacht dat private servers per se gratis beschikbaar gesteld zouden worden, maar Fallout 76 had de perceptie al tegen zich en dergelijke initiatieven helpen natuurlijk niet echt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.