4gamers.be

Command & Conquer Remastered toont eerste gameplay

Door Jay, 24-10-2019 15:48

Voor het eerst zijn wat bewegende gameplaybeelden getoond van de remaster van de eerste Command & Conquer. Aan die remaster wordt voor EA momenteel gewerkt door Petroglyph Games en Lemon Sky Studios en de bedoeling is om vervolgens ook Red Alert op te poetsen.

De korte gameplay video toont een aanval van GDI op een basis van NOD. De video begint met de oude graphics en schakelt dan over naar de opgepoetste graphics. Daarvoor heeft men wel nog steeds de klassieke 2D-stijl behouden, om zo alles authentiek te laten aanvoelen. Duidelijk is wel dat men alle assets opnieuw gecreëerd heeft, met nieuwe animaties en een hogere resolutie, waardoor alles gewoon veel scherper maar toch vertrouwd oogt.

Tijdens het spelen zal trouwens in real-time gewisseld kunnen worden tussen de originele assets (met een resolutie van 320 x 200) en de nieuwe (met een resolutie van 3840 x 2160). Ook is het mogelijk met de camera in te zoomen.

Eerder kregen we ook al de opgepoetste soundtrack te horen. Een releasedatum voor Command & Conquer Remastered is helaas nog niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.