4gamers.be

The Last of Us: Part II uitgesteld

Door Jay, 24-10-2019 16:25, bron: https://kotaku.com/sources-the-last-of-us-2-delayed-to-spring-1839322915

Update: inmiddels is het uitstel officieel bevestigd. Naughty Dog zegt meer tijd nodig te hebben, waardoor een nieuwe releasedatum nu is vastgelegd op 29 mei 2020.


Een maand geleden nog maar werd een releasedatum voor The Last of Us: Part II onthuld, maar die release op 21 februari 2020 lijkt er niet meer van te gaan komen. Bij Kotaku hebben ze van verschillende betrouwbare bronnen vernomen dat de game wordt uitgesteld naar de lente van 2020. Eerder deze week had ook al een andere insider laten weten dat er "onverwacht nieuws" zou komen omtrent een first-party game van Sony.

Natuurlijk is het nog wachten op een officiƫle bevestiging, maar alles lijkt er wel op te wijzen dat The Last of Us: Part II inderdaad uitgesteld wordt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.